Τετάρτη 5 Νοεμβρίου 2014

Πρόσκληση σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση της ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΙΚΗΣ ΣΤΕΓΗΣ






Αρ. Πρωτ. : 26/2014 Αθήνα, 23 Οκτ 2014

ΠΡΟΣ :



όλα τα Μέλη Σωματεία-Συλλόγους 

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η


ΘΕΜΑ :


Πρόσκληση σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση 
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Δευτεροβάθμιας ΕΝΩΣΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ "Η ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΙΚΗ ΣΤΕΓΗ", σε εφαρμογή του άρθρου 8 του ισχύοντος Καταστατικού και με απόφαση που έλαβε στην 6η/2014 Συνεδρίασή του στις 8 Οκτ 2014,

σ υ γ κ α λ ε ί

τα Μέλη σε έκτακτη Γενική Συνέλευση που θα γίνει,  την Τετάρτη 12 Νοεμβρίου 2014 και ώρα 7μμ, σε αίθουσα επί της Σκουζέ 4 & Καλαμιώτου (4ος όροφος) – Πλατεία Αγίας Ειρήνης στο Μοναστηράκι.

Τα θέματα της Ημερησίας Διάταξης είναι τα παρακάτω :

   §  Παρουσίαση έκθεσης πεπραγμένων 2013-14
   §  Παρουσίαση οικονομικού απολογισμού και ισολογισμού χρήσης οικονομικού  έτους 2013-14
   §  Προγραμματισμός εκδηλώσεων 133ης Επετείου Απελευθέρωσης της Θεσσαλίας
   §  Συζήτηση εκπροσώπων για το πρόγραμμα δράσης
   §  Συζήτηση άλλων προτάσεων των εκπροσώπων
   §  Έγκριση Εγγραφής νέων Μελών Σωματείων - Συλλόγων
Σύμφωνα :

   §  με το άρθρο 10 του Καταστατικού, στη Γενική Συνέλευση παρίστανται δύο (2) αντιπρόσωποι από κάθε Σωματείο-Μέλος, προερχόμενοι από το Διοικητικό Συμβούλιο αυτού, το οποίο τους έχει εξουσιοδοτήσει εγγράφως για τη συμμετοχή τους.
             §  με το άρθρο 8 του Καταστατικού, η Γενική Συνέλευση θα βρίσκεται σε απαρτία εφόσον παρίστανται τα μισά (½) πλέον ενός, των Μελών που έχουν δικαίωμα ψήφου και που έχουν επίσης εκπληρώσει όλες τις οικονομικές τους υποχρεώσεις προς το Σωματείο μέχρι την ημερομηνία της Γενικής Συνέλευσης.
Σε περίπτωση μη επιτεύξεως απαρτίας, η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί την 20 Νοε 2014, και ώρα 7μ.μ. στον ίδιο χώρο θα βρίσκεται δε σε απαρτία με όσα Μέλη θα παρίστανται.

Ταμειακώς εντάξει θα είναι τα μέλη που έχουν καταβάλει, έστω και την ημέρα της Γενικής Συνέλευσης την συνδρομή τους για το έτος 2014 που με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου παραμένει στα Τριάντα Ευρώ (30€).

Με εκτίμηση

Για το Διοικητικό Συμβούλιο



ο Πρόεδρος
Στέφανος Κούτρας

ο Γεν.Γραμματέας
Ηλίας Ντούβλης

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου